Ordnung Muss Sein!!

(Scroll down for English version)

Well, tror jeg er røget i redebygger/kommende vinterhi mode. Har et stort behov for at få orden på hjemmet. Der skal males og re-dekoreres, og… – eller også er jeg bare dødtræt af at bo her. Én ting er i hvert fald sikkert, der skal ske noget. Får fnidder af mit hjem pt.

Jackie O

Der skal gøres klar til en lang og mørk vinter antager jeg. Lige om lidt går vi officielt ind i efteråret (HA!), og mine slunkne drømme om Indian Summer er skrinlagt.

Indian Summer Dreams

Har forresten besluttet at jeg vil forsøge at køre mine 5 QQ’s hver fredag (bemærk ordet “forsøge”), så husk at tilmelde jer via Facebook, osv, så i får de nyeste blogposts automatisk.

Spred gerne lidt Divalove, og inviter jeres venner til facebook siden. Så bliver jeg så glad 🙂

Fortsættelse følger.. /Divalove

——————

English version!

Well, I think I’m in a real homemaker/hibernation mode. I feel the urge to get my home sorted. It needs painting and re-decoration and… maybe Im just sick and tired of living here. One thing is sure though – something must happen with my house now.

Jackie O

I guess I have to get ready for a long and cold winter. In a few days we officially enter the fall (was it ever summer in Denmark at all?), and my dreams of a hot Indian Summer are gone for good.

Indian Summer Dreams

By the way, I have decided to try and post my 5QQ’s every friday (I’ll try OK?), so remember to sign up on Facebook etc.

Please spread the divalove out there. Invite your friends to join Domestic Diva. I would really appreciate it.

TBC.. /Divalove